Om Monike Copenhagen

Monikecopenhagen.dk er et nystartet plakatkoncept som blev grundlagt i 2019. Stiftelsen bag Monike Copenhagen kom da jeg selv havde brug for nogle plakater til min lejlighed. Alle de hjemmesider / butikker som jeg besøgte solgt det meget dyrt. Og det ville jeg gerne lave om på.

Hos Monike Copenhagen tilbyder vi dansk design til overraskende lave priser. Køb 3 plakater og få månedens plakat gratis. Ved køb over 449.-Kr får man fri fragt. 

Det er utrolig vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med både vores produkt men også for vores service. Vi er altid åben for feedback og ville være glad for at høre fra dig. Følg os på Facebook og Instagram så du kan holde dig opdateret på når der kommer nye plakater samt tilbud

Vores Produkter

Alle vores plakater bliver designet i Aarhus og bliver produceret i et top professionelt trykkeri i Danmark. Derfor er både vores design og plakater 100% Dansk. Vi trykker vores plakater på 180 G/M² kvalitet med kunsttrykpapir, med både satin og mat finish det er det bedste kvalitet at trykke plakater på. Det giver plakaterne et glimrende udtryk og er klar til at være en del af husets dekorationer. Alle vores plakater gennemgår en grundige kvalitetskontrol før de bliver sendt, på den måde sikrere vi at vores kunder modtager et flot og fejlfri plakat.


Vi benytter solid og sikker emballage i form af firkantede papkasser, i miljøvenligt pap, frem for runde paprør. Det gør vi, fordi vi ikke går på kompromis med vores kunders leverancer. Med vores papkasser bliver plakaterne ekstra beskyttede og fremstår samtidig lækker. 

Vi ruller alle plakater ind i silkepapir, så de er maksimalt beskyttet inde i papkassen. På den måde sikrer vi, at plakaterne ikke tager skade i kassen under transport. Herudover anvender vi Dansk produceret kassefyld, som er lavet af nedbrydeligt materiale.


Virksomhedens Information

Monike Copenhagen 
Birkeparken 268 1th 
5240 Odense Nø
Telefon +45 53 68 88 31
E-mail  Info@monikecopenhagen.dk 
Cvr 40 81 94 52